Новини
1/Януари/2008 - 9:11:38

ЕЗОТЕРИЧНИ И МИСТИЧНИ ЕКСКУРЗИИ ПРЕЗ 2008 ГОДИНА


НПО „ЦЕНТЪР ЗА ИНТЕРДИСЦИПЛИНАРНО ОБУЧЕНИЕ”

в сътрудничество с Мастер Елисавета Александрова-ЗангелмиОРГАНИЗИРАЕЗОТЕРИЧНИ И МИСТИЧНИ ЕКСКУРЗИИ ПРЕЗ 2008 ГОДИНА

За хармонизиране и лечение на тялото и душата и

Инициация по пътя към Висшия Аз

МЕЖДУНАРОДНИАПРИЛ – от 12 до 19 включително(крайна дата за записване 29 февруари)

Египет за ІІ-ри път – „ПО СТЪПКИТЕ НА МИСТИЧНАТА ШКОЛА ОКОТО НА ХОРУС”. Осем дневна екскурзия, по време на която освен посещението на историческите обекти с цел докосвана до древната култура и древните мистериите на египетската философия са включени и духовни практики(по желание) в и около пирамидите и храмовете. В Кайро ще бъдат посетени пирамидите на Джосер, Хефрен, Микеринос и Хеопс, като в тази пирамида имаме едночасов частен престой в залата на фараона за медитация, духовна и целебна практика; посещение на Свинкса. По време на пътуването с луксозен кораб по Нил от Асуан до Луксор се предвиждат посещения на Храмовете на Изида, на Рамзес ІІ и Хатшепсут, храмовете в Ком Омбо, в Едфу, Долината на царете и цариците, Луксор, Карнак, храма на Хатхор в Дендера и курорта Хургада на Червено море. По време на екскурзията НПО Център за Интердисциплинарно Обучение предлага допълнително за желаещите курс по Изис Сейким 1-о и 2-о нива със синтонизиране (настройване в енергията Сейким) в един от култовите храмове и сертификат издаден от ЦИО. За този курс е необходимо предварителна уговорка на адрес office@idc-bg.org

МАЙ – от 17 до 23 включително(крайна дата на записване20 април).

Македония – „ДУХОВНОСТ И МИСТИЧНОСТ - ЕНЕРГИЙНИТЕ ЦЕНТРОВЕ НА МАКЕДОНИЯ”. Шест дневна екскурзия до Охрид, Струга Скопие;охридското езеро, Билянините извори, манастира „Св.Наум”, църквата „Свети Климент”, църквата „Свети Арахангели” – мощите на лечителя-чудотворец свети Наум, църквата „Свети Йоан Канео”, крепостта на цар Самуил - духовни и целебни практики, и медитации. Екскурзията фокусира места с висока енергетика и духовност, където ще имаме възможност да се потопим в положителните енергийни вибрации, които ще ни помогнат за лично израстване, разширяване на кръгозора ни в идеите на христовото съзнание и постигане на изцеление. По време на екскурзията НПО Център за Интердисциплинарно Обучение предлага допълнително за желаещите курс по Изис Сейким 1-о и 2-о нива със сертификат издаден от ЦИО. За този курс е необходимо предварителна уговорка на адрес office@idc-bg.org

СЕПТЕМВРИ

Тибет - „ПО ПЪТЯ НА МАКСИМАЛНАТА ЕВОЛЮЦИЯ КЪМ ВИСШИЯ АЗ”

ОКТОМВРИ

Турция – „ПО ПЪТЯ ЗА ДОСТИГАНЕ НА ЗДРАВЕ, ВЪТРЕШЕН МИР И ЩАСТИЕ”.Измир, Ефес- чудотворния параклис на Дева Мария, Куша ДасъГърция – „ПО СТЪПКИТЕ НА ОРАКУЛИТЕ И МИСТИЦИТЕ НА ДРЕВНАТА ШКОЛА НА ХЕРМЕС ТРИСМЕГИСТИ”.

НОЕМВРИ – в първата половина на месеца

Бразилия – „САМОПОЗНАВАНЕ -ХАРМОНИЧНА ИНТЕГРАЦИЯ С ВИСШИЯ АЗ”. Щата Пернамбуко, град Жоао Песоа – девствени и натуралистични плажове, един ден в индианско селище – лов на риба и лангуста, приготвяне на храната, участие в общ танц за изцеление под ръководството на шамана на племето; среща с религиозната философия на Умбанда –религия от африкански произход, чудните кристални плата на Шапада Диамантина.

В БЪЛГАРИЯАПРИЛ

Исперих,

Свещари,

Демир Баба ТекеЮНИ - лятно равноденствие

Белинтаж,

Татул,

ПерпериконЮЛИ - през целия месец

Плиска,

Мадара,

Калугерица,

Кабиюк ,

Преслав,

ВеселиновоАВГУСТ – първата половина на месеца

Седемте Рилски Езера – Седем дневен семинар по седемте свещени рилски езера с духовни практики и техники за самопазнание, повишаване на личната и обща енергетиката, духовно извисяване и иницияция по пътя на Висшия Аз.

Назад